SUPERAR WINTERFEST KONCERT

Dočekajmo zimu uz Superar!

U četvrtak, 21.12.2023.godine sa početkom u 19h, udruženje Superar u BiH i Međunarodni centar za djecu i omladinu “Novo Sarajevo” vas srdačno pozivaju da pjesmom, plesom i prazničnim raspoloženjem iskažemo dobrodošlicu zimi, ali i zimskim radostima.

Superar Winterfest koncert će biti održan na velikoj bini Centra za mlade na Grbavici, a za vas će pjevati preko 100 mališana Superar dječijeg hora sa lokacija Dječija kuća, OŠ Džemaludin Čaušević, OŠ Kovačići te Produženi boravak Caritasovog vrtića “Sveta obitelj” sa Stupa. Posebnu radost će donijeti i naši mali violinisti iz programa Superar Violin class, njih skoro 40, zajedno sa svojim nastavnicima.

Specijalni gosti : omladinski hor Superar Cadenza

Superar tutori: Popovac Sadmin, Ploskić Nermin,Dulaš Srna, Gelineo Kajević Dunja Turabija Sabina, Jašarbegović Mia, Baščelija Amila

Menadžerica Superar orkestarskog programa : Melika Hadžić

Umjetnička direktorica Superar u BiH : Alma Karić

Izvršna direktorica Superar u BiH: Klaudija Bilić-Selmanović

Repertoar koncerta je veoma šarolik, ali i energičan, zabavan i veseo. Sviraćemo autorske kompozicije našeg Superar tima, te pjevati najpoznatije dječije pjesmice na našem jeziku ali i pjesmice iz Italije, Mađarske, Koreje, Njemačke, Meksika, Španije, Amerike i Južne Afrike.

Organizator : Superar u BiH

Partner koncerta: Međunarodni centar za djecu i omladinu “Novo Sarajevo”

Tehnička podrška realizacije koncerta: ProEventLeave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Scroll to Top