RADIONICA PLESA

Plesne radionice zamišljene su kao mjesto gdje će djeca, uz stručno vodstvo  plesnog pedagoga, u slobodno vrijeme /ljetni raspust, vrijeme poslije škole /  provoditi  dio svog slobodnog vremena,a pri tome se baviti ktivnostima koje razvijaju i potiču njihove kreativne sposobnosti.

Ples je užitak za djecu, svaki put uz novu tematiku i nova kreativna rješenja, uživljavaće se se u različite uloge i plesati ih , uvijek uz dobru zabavu i kroz osmjeh.

Cilj plesne radionice je da se djeci približi što veći broj plesnih stilova, a samim tim ostvarujemo pravilan razvoj djece. Cilj svake vježbe kreiranje je plesnog pokreta koji će poslužiti stvaranju koreografije, razvoju motoričkih sposobnosti i prostorne koordinacije, te jačanju muskulature.
Glazba će služiti kao poticaj za kretanje, a namjerno ozvučavanje pokreta (dah, glas, glasno koračanje, pljeskanje rukama) pomagat će pri uživljavanju u plesne uloge.Pokretanje Plesne  radionice  je prilika da se promoviše savremana baletna sala u novootvorenoj Dječijoj kući .

Scroll to Top