ZDRAVA KREATIVA – radionice o zdravlju i zdravim navikama

Pridružite nam se na besplatnim edukativnim radionicama “ZDRAVA KREATIVA” za djecu od 6-8 godina!
Učit ćemo kroz igru i zanimljive matematičke mozgalice o važnim temama poput oralnog zdravlja, pravilne prehrane, zdravlja kičme i pravilnog držanja.

Kroz radionicu vas vode Lejla Reizbegović, dr. dentalne medicine, Ena Ferhatović, mag. matematike, Nevena Pandža, mag. nutricionizma i Ajdin Muhic, dipl. fizioterapeut.


U radionici ćemo koristiti HAGI toys- edukativne igračke osmišljene od strane Lamije Beganović-Uzunović i njenog tima, koje osim što će olakšati učesnicima/icama usvajanje zdravih navika, pomoći će im i pri usavršavanju motoričkih sposobnosti.

Lorica, novi BH brend medicinske odjeće je posebno za naše učesnike pripremio zaštitne maske napravljene od antimikrobnih materijala.
Radionice će se održati 7.11.2020. (subota) u Dječjoj kući u Sarajevu (Grbavička bb) u 4 termina po maksimalno 10 učesnika/ica. Grupe se popunjavaju prema javljanju:
09:00 h – 1. grupa
10:30 h – 2. grupa
12:00 h – 3. grupa
13:30 h – 4. grupa
Za malu ekipu pripremili smo i zanimljive poklone u formi edukativnih igračaka kao uspomenu na radionicu! 🙂
Preporučujemo da uz djecu dođe jedna osoba kao pratnja kako bismo smanjili gužvu. Nakon prijave, na mail i kontakt telefon ćete dobiti sve potrebne informacije o rasporedu u grupu do četvrtka 5.11.
LINK ZA PRIJAVU: https://forms.gle/aWDgnbhcCqPHueaBA
Za dodatne informacije, slobodno nam se obratite na mail: zdravakreativa@gmail.com.
Rukavice, maske i sredstva za dezinfekciju će biti osigurana od strane organizatora.
*Radionice se realizuju u okviru BOLD Start programa i podržane su od strane Fondacije 787 i Ambasade Sjedinjenih Američkih Država.

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Scroll to Top