PAF Radionice

Od danas do 05. juna svi zainteresovani se mogu prijaviti za učešće na PAF radionicama i saznati sve što vas zanima o stripu, književnosti, slikarstvu, glumi i režiji, medijima, snimanju dronom, dizajnu ili muzici. Radionice će se održati u periodu od 08. do 20. juna u prostorijama Dječije kuće na Grbavici, BHRT-a i klub Jazzbina Sarajevo. Sve radionice su besplatne i broj mjesta je ograničen.

Želite li otkriti talent za crtanje ili samo usavršiti vještine, prijavite se za radionice stripa sa ilustratorom Zdravko Cvjetkovic ili slikarsku radionicu sa Vildana Brkic. Za sve ljubitelje vizualnih umjetnosti, Sandro Drinovac sa Akademije likovnih umjetnosti održaće radionice na temu dizajna.

Ukoliko želite naučiti više o snimanju dronom i digitalnoj fotografiji ne propustite se prijaviti na radionicu s fotografom Nedimom Omeragićem, a iza kamera BHRT-a vodiće vas i urednica i novinarka Mediha Adrovic kroz medijsku radionicu.

Ukoliko vas pak više zanima kreativno pisanje, radionica sa Midhatom Kurtovićem će vam sigurno pomoći da usavršite svoj stil. Radionica sa glumicom Vanja Matovic pravi je izbor za sve buduće glumce, a muzička radionica sa bubnjarom Amar Cesljar i basistom Borjan Milosevic u Jazzbina Sarajevo najbolji je izbor za sve ljubitelje Groove-a. Ako je vaš izbor režija, preporučujemo radionicu s rediteljem Nermin Hamzagic.

Prijavu za radionice možete popuniti na sljedećem linku – https://forms.gle/eqPdsnFKTbiKXhhB7

Vidimo se na Pop Art Festivalu!

Pop Art Festival održava se uz podršku granta Ministarstva vanjskih poslova Sjedinjenih Američkih Država, a prijatelji Festivala su BHRT, Antena Sarajevo Opština Novo Sarajevo, Centar za djecu i omladinu Novo Sarajevo, Kino Meeting Point, Otvorena scena Obala, Jazzbina Sarajevo, Ideas Business Lab, ALAJ i Print Mania.

Više informacija na https://www.facebook.com/ugpogon/

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Scroll to Top