Muzički Atelje Maya Sar

Muzički atelje “Maya Sar” nastao je iz ljubavi i želje da se dugogodišnje pedagoško, studijsko i scensko iskustvo Maye Sar, prenese ljubiteljima muzike raznih generacija. Osnovni cilj je razvijati individualnost, kreativnost i motivaciju polaznika, njegovati ljubav i poštovanje prema umjetnosti, te stvaranje mogućnosti za sve one koji zele da razviju ili unaprijede svoje sposobnosti, bilo da se radi o početnicima ili afirmisanim muzičarima.

U okviru Muzičkog ateljea “Maya Sar”, postoje tri programa:

VOKALNI STUDIO – akcent je na modernim stilovima pjevanja (Pop, R’n’B, Soul…) i primjenjivanju savremenih “vocal coaching” metoda, po ugledu na svjetske savremene programe.

PJEVAONICA – namjenjena je najmlađim polaznicima od 4 – 8 godina, koji će kroz osmišljene muzičke igre i interakciju sa muzičkim instrumentima, na jedan ležeran način prilagođen uzrastu, upoznati svijet muzike.

ŠKOLA KLAVIRA – obuhvata program od početnog do naprednog nivoa znanja, uz savladavanje osnova teorije muzike, solfeggia i tehnike klavira. Program je prilagodjen individualno svakom polazniku, shodno predispozicijama, predznanju i ambiciji.

web: http://www.mayasar.com

Scroll to Top