Nash Studio

  • nash_studio.jpg

Počelo je kao razmjena znanja na projektima, a nastavilo se kao uspješna saradnja koja je prerasla u želju da jednog dana imamo studio kojem ćemo se profesionalno posvetiti i koji će moći odgovoriti svim zahtjevima NASHih klijenata. Radeći u domenu kreiranja vizuelnog identiteta, grafičkog dizajna, web dizajna, razvoja web aplikacija i digitalne štampe stekli smo povjerenje mnogih, danas, NASHih klijenata.

Rezultat je tu. Imamo studio. NASH STUDIO.

Šta radimo: dizajniramo logotipe, dizajniramo plakate, brošure, letke, crtamo maskote, štampamo, mnogo štampamo, pravimo majice, kreiramo super web stranice, zabavljamo se, rado surađujemo sa svima, radimo samo za cool ljude, radimo izložbe (mnogo radimo), sve što radimo radimo na sebi svojstven način, radićemo i za vas samo ako vam se sviđa ono što radimo i način na koji to radimo.

Šta ne radimo: Ne cjenkamo se, ne radimo besplatno, ne radimo velike projekte za ljude koji nisu dorasli tome, ne radimo s ljudima koji ne cijene tuđi rad, ne trošimo uzaludno svoje vrijeme, ne ujedamo, nismo skupi (kako za koga), ne radimo projekte koji su trebali biti gotovi nekada u prošlosti.

Nash Studio Sarajevo

Kontakt osoba: Senad Beširević

Tel: +387 (0)33 715 605

Fax: +387 (0)33 715 606

E-mail: info@nashstudio.ba

Web: www.nashstudio.ba

Prijatelji & Partneri
Općina Novo Sarajevo Friedrichshafen Deutschland Aarhus centar Sarajevo
Pronađite nas na Facebook-u Međunarodni centar za djecu i omladinu Novo Sarajevo

Copyright (c) 2001 - 2018 mladi.ba

powered by nashstudio.ba | 2010