Multimedijalni performans,obrazovno-zabavnog karaktera

„Moć uvjerenja, važnost pitanja, nužnost promjena: ko odlučuje o našoj budućnosti“

20.06.2022./ 19:00h /Centar za djecu i omladinu Novo Sarajevo, Grbavička b.b./

Multimedijalni performans,obrazovno-zabavnog karaktera, poznat kao Intelektualni dernek pod nazivom „Moć uvjerenja, važnost pitanja, nužnost promjena: ko odlučuje o našoj budućnosti“ održaće se u organizaciji Udruženja za  razvoj, krativnost i okoliš  „AMAXIMUS“u ponedjeljak, 20. juni 2022, na lokaciji Centar za djecu i omladinu Novo Sarajevo, Objekat Grbavička b.b.

Sponzor ovog događaja je kompanija BH Telekom, koja je kao društveno odgovorna kompanija prepoznala doprinos koji  udruženje Amaximus ostvaruje u promoviranju kreativnijeg pristupa individualnom i društvenom razvoju, u ovom slučaju vještina razumijevanja, prilagođavanja i upravljanja promjenama.

Cilj je upoznati slušaoce sa najvažnijim odrednicama uspješnog prilagođavanja  i upravljanja promjenama zasnovano prvenstveno na sagledavanju značaja koja usvojena uvjerenja imaju u tom pogledu, i to u najvećoj mjeri kroz prezentaciju i objašnjavanje praktičnih životnih situacija. Osnovna poruka koja se želi uputiti slušaocima jeste da promjene predstavljaju priliku a ne prijetnju, te da je ovladavanje umijećem uspješnog i efektivnog upravljanja promjenama izuzetno važno za uspjeh na svim poljima, od privatnog do poslovnog. Postavljanje pravih pitanja  rezultira  odabirom adekvatnih metoda kojima se željene promjene mogu efikasnije realizirati i iskoristiti za individualni i timski, odnosno organizacioni napredak.

ULAZ SLOBODAN!

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Scroll to Top