KURS JEZIKA U CENTRU / Edukativni Centar ” LinGap “

Mi smo Edukativni Centar LinGap d.o.o iz Vogošće. U Vogošći , Wog Centar, postojimo od 2014 godine. U sklopu našeg centra primarno se bavimo kursevima engleskog, njemačkog i turskog jezika za sve uzraste od 1. razreda osnovne škole pa nadalje. Također naš Centar nudi instrukcije iz matematike, fizike i hemije za osnovce i srednjoškolce, pripreme za polaganje svih certificiranih međunarodnih ispita i engleskog i njemačkog jezika( Toefel,Ielts,Goethe)

Pored jezika od ove školske godine smo pokrenuli i kreativnu radionicu za djecu(dekupaž,slikanje na staklu, rad sa glinamolom) kao i školu crtanja i slikanja za djecu i odrasle.

Naš kadar čine diplomirani profesori sa višegodišnjim iskustvom u svojoj struci a metoda rada učenja jezika je isključivo bazirana na svim dijelovima istog, od pisanja, čitanja, usvajanja vokabulara kroz mjesečne tematske cjeline kako bi učenici produktivno se znali snaći u bilo kojoj oblasti stranog jezika kroz različite nivoe istog. Na početku svakog upisa vrši se besplatno testiranje polaznika bez obzira na njihov subjektivan osjećaj o svom vlastitom znanju i bez obzira na uzrast polaznika, te strogo vodimo računa o tome da grupe budu bazirane na principu istog nivoa znanja a ne uzrasta osobe.

Od 1. Novembra 2017. zvanično otvaramo vrata još jednog centra u JU Međunarodni centar za djecu i omladinu Novo Sarajevo,Kemala Kapetanovića 17.

web: eclingap.ba

Kontakt telefon: 061/269-917, 061/519-555

Leave a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Scroll to Top