Tradicionalni 11. Porodični dan Općine Novo Sarajevo

  • plakat.jpg

Na Vilsonovom šetalištu u petak, 2. septembra ove godine od 17.00 sati

Općina Novo Sarajevo i ove godine na Vilsonovom šetalištu organizira tradicionalni Porodični dan. Porodični dan će se održati u petak, 2. septembra ove godine od 17.00 sati pa do 21.00 sat. Ovogodišnje 11. veliko porodično druženje ima za cilj pružiti građanima zabavu, edukaciju, rekreaciju i upoznavanje sa organizacijama i udruženjima koje djeluju na području općine Novo Sarajevo.

Kao i prethodnih deset godina, Općina Novo Sarajevo pripremila je raznovrsne i zanimljive sadržaje i bogat zabavni program za sve generacije. Između ostalog, organizirana je nagradna igra za građane, sa početkom u 19.30 sati na Otvorenoj sceni. Ispred scene biće ponuđeni različiti zabavni sadržaji za najmlađe, duž Vilsonovog šetališta vozit će veseli vozić i održavati se raznovrsne radionice i sportska takmičenja za sve generacije sugrađana. Nagradnu igru organizira i Centar za zdravo starenje Novo Sarajevo sa ciljem promocije zdravih stilova života, ali i humanitarnu akciju namijenjenu Roditeljskoj kući u Sarajevu.

Na Otvorenoj sceni nastupit će, između ostalih, Irnes Divjan & Aka, te KUD „LOLA“, kao i plesni studio „Lucca Dance“ i Drum orchestra.

Na štandu Općine Novo Sarajevo građani će imati priliku za upoznavanje sa aktivnostima Općine, kao i razgovor uz kafu i osvježenje sa općinskim načelnikom i njegovim saradnicima.

Petak, 02. Septembar 2016

Prijatelji & Partneri
Općina Novo Sarajevo Friedrichshafen Deutschland Aarhus centar Sarajevo
Pronađite nas na Facebook-u Međunarodni centar za djecu i omladinu Novo Sarajevo

Copyright (c) 2001 - 2018 mladi.ba

powered by nashstudio.ba | 2010